Ekonomi

Türkiye Finans'tan Ford ve Ford Trucks araçlara özel finansman kampanyası

- Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert: - "Ford ve Ford Trucks ile yaptığımız bu yeni işbirliği müşterilerimizin finansmana kolay erişimini sağlamak ve onlara avantajlı koşullar sunmak için önemli bir adım niteliğinde"

İSTANBUL (AA) - Türkiye Finans, Ford ve Ford Trucks marka sıfır kilometre araçlar için 12 ay vadeli taşıt finansmanı sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans, sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için sunduğu kampanyalara yenisini ekledi. Türkiye Finans müşterileri, Ford ve Ford Trucks marka araçlara özel taşıt finansmanı kampanyasıyla sıfır kilometre araçlarda avantajlı kar payı oranı ve esnek vade fırsatlarından yararlanabilecek.

Kampanya kapsamında, kullanılacak finansman tutarına göre avantajlı kar payı oranları ve 12 ay vade imkanı sunuluyor. Müşteriler, taşıt finansmanı başvurularını Türkiye Finans'ın "Hızlı Finansman Sistemi Online Platformu" altyapısı sayesinde platforma üye Ford bayilerinden yapabilecek.

Bu platform, sisteme üye bayilerin müşterileri adına finansman başvurusu yapmalarını ve başvuruların sonuçlarını izlemelerini sağlayan bir çevrim içi değerlendirme sistemi olarak tasarlandı. Sistem sayesinde Türkiye Finans müşterileri, sadece bir kimlik belgesi ile dakikalar içinde başvuru yapabilme, anında yanıt alma ve bankaya gitmeden finansman desteği kullanabilme olanağı buluyor.

Böylelikle, katılım bankacılığı prensipleri çerçevesinde onaylanan finansman desteği bayiden kullanılabiliyor. Türkiye Finans'ın yaygın anlaşmalı bayi ağı sayesinde, ihtiyaç duyulan pek çok noktada finansman desteği başvurusunda bulunulabiliyor.

- "Dijitalleşmenin gücünü müşteri memnuniyeti için kullanıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, Türkiye Finans olarak, dijital bankacılık alanında öncülük vizyonları doğrultusunda, müşterilerine sundukları hızlı, kesintisiz ve mükemmel deneyimi avantajlı finansman kampanyalarıyla birleştirdiklerini belirtti.

Mert, "Hızlı taşıt finansmanı alanında gerçekleştirdiğimiz diğer iş birliklerimizde de olduğu gibi, Ford ve Ford Trucks ile yaptığımız bu yeni işbirliği müşterilerimizin finansmana kolay erişimini sağlamak ve onlara avantajlı koşullar sunmak için önemli bir adım niteliğinde. Hızlı Finansman Sistemi Online Platformumuz ile müşterilerimiz, başvurularını şubeye gitmeden, doğrudan bulundukları anlaşmalı satış noktasında dakikalar içinde yapabiliyor ve finansman desteğine anında ulaşabiliyorlar. Bu tür yenilikçi çözümlerle müşteri deneyimini önceliklendiriyor, dijitalleşmenin gücünü müşteri memnuniyeti için kullanıyoruz." ifadelerini kullandı.