İSTANBUL (AA) - Turkcell, 36'ıncı Kristal Elma Ödülleri'nde 13 ayrı dalda ödül kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk reklamcılık dünyasının "Oscar'ı" olarak kabul edilen Kristal Elma Ödülleri'nin 36'ncısı gerçekleştirildi. Turkcell, farklı kategorilerde aldığı toplam 13 ödülle törende öne çıktı.

"Turkcell GNÇ" uygulamasının "Nasıl Anlatsak Çalışır" kampanyası 4 dalda, "Yatay Koysak Bile Çalışır" kampanyası bir dalda Kristal Elma ödülü elde etti. lifebox, Superonline ve fizy gibi Turkell dünyasına ait ürün ve hizmetler ise 7 dalda ödül kazandı.

Elektrikli araç ve 5G talebindeki artış bakır kablo talebini etkileyecek Elektrikli araç ve 5G talebindeki artış bakır kablo talebini etkileyecek

Törenden 3 kristal, 5 gümüş ve 4 bronz ödülle dönen Turkcell, kristal üyelerinin belirlediği ve 10 reklam verene yönelik "Yaratıcılığa Destek Veren Marka Ödülü"nü kazananlardan da birisi oldu.

- "Yaratıcı içerikler üretmek önemli"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Kurumsal İletişim, Medya ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa Alcan, bu prestijli organizasyonda 13 ödül kazanmaktan ötürü mutluluk duyduklarını belirtti.

Günümüzde tüketicilerin çok sayıda gürültülü mesaja maruz kaldığını kaydeden Alcan, "Bu durumda hedef kitlede gönül ve zihin payını istenen seviyede tutmamın, doğru içgörülerden beslenen yaratıcı içerikler üretmekten geçtiğini düşünüyorum. Kendi yol haritamızın her bir parçasını, yaratıcılığı önemseyen motivasyonla çalışıyoruz. Nihayetinde hedeflediğimiz algıya hizmet eden bu çalışmaları hem etkisi hem de bütçesi açısından 'iletişim yatırımı' olarak tanımlıyoruz. Sonuçları itibariyle iletişim yatırımlarını da altyapı yatırımları kadar önemsiyoruz." ifadelerini kullandı.

Alcan, "Kristal Elma organizasyonunda kazandığımız 13 ödül, hem bu ciddiyetin hem de Turkcell'in yeni kalma becerisinin ve hep daha iyiyi bulma isteğinin bir sonucu. Bu başarı yolculuğunda katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarıma, birlikte yol yürüdüğümüz ajansımıza ve değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak: aa