İSTANBUL (AA) - Ray Sigorta, "Ray eXpress Acente Mobil" uygulamasını kullanıcılarının hizmetine sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ray Sigorta, dijital dönüşüm kapsamında acentelerine yeni ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Konut ve kasko branşlarında geliştirdiği kişiselleştirilebilir ürünlerle ürün gamını büyüten şirket, iş süreçlerine dahil ettiği teknolojik optimizasyonlarla da acentelere sunduğu hizmetleri çeşitlendiriyor.

Ray Sigorta'nın acenteler için geliştirdiği son proje ise "Ray eXpress Acente Mobil" uygulaması oldu. Uygulama, kullanıcı dostu ara yüzü ve güncel teknolojik gelişmelerin entegre edildiği hizmet başlıklarıyla, sektördeki diğer şirket uygulamalarından ayrışıyor.

Acentelerin tüm portföyüne ve iş süreçlerine hakim olmasını sağlayan uygulama aynı zamanda geniş kapsamlı raporlarla müşterilerin mevcut portföylerine de dikkati çekiyor ve acentelere çapraz satış yapma fırsatı sunuyor.

Teklif ve raporlama hizmetleriyle acentelerin üretim süreçlerini destekleyen uygulama ayrıca hasar süreçlerinde de acentelerin hayatını kolaylaştırıyor. Açılan hasar dosyaları acentelere bildirim olarak gelirken, süreç takibi de "Ray eXpress Acente Mobil" uygulamadan anlık olarak yapılabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ray Sigorta Üst Yöneticisi (CEO) Koray Erdoğan, dijital dönüşümün, günümüz iş dünyasının belirleyici unsurlarından biri haline geldiğine belirtti.

Erdoğan, teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, işletmelerin dijitalleşme sürecine uyum sağlamaları ve bu yeni çağın gereksinimlerine cevap vermelerinin kaçınılmaz hale geldiğini aktardı.

Dijitalleşmenin sadece bir seçenek değil, artık işletmelerin geleceği için bir zorunluluk olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Bu değişimi yakından takip eden ve iş ortaklarına en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Ray Sigorta olarak, dijitalleşme yönündeki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Dijitalleşmeyi iş stratejimizin merkezine yerleştiriyoruz ve dijitalleşmenin getirdiği fırsatları en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Bu doğrultuda dijital teknolojilerin sunduğu imkanlarla müşterilere daha etkili ve verimli bir şekilde hizmet sunabilmeleri için acentelerimizi destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Ray Sigorta acentelerinin dijitalleşme çağına başarıyla ayak uydurabilmesi ve rekabet avantajı elde etmesini çok önemsediklerini belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Ray Sigorta olarak acentelerimize verdiğimiz değer doğrultusunda, onların işlerini rahatlatmak adına yaptığımız yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Büyük kolaylık sağlayacağına inandığımız 'Ray Express Acente Mobil' uygulaması, acentelerimizin işlerini daha verimli yönetebilmesine olanak tanıyor. Artık acentelerimiz her an her yerden poliçe tekliflerini oluşturabiliyor, poliçeleri düzenleyebiliyor ve işlerini daha iyi takip edebiliyor. Sektördeki benzer uygulamalardan farklı olarak 'Ray eXpress Acente Mobil' uygulaması ile ofise ya da bilgisayara bağlı kalmadan mobil uygulama üzerinden poliçe tanzim edilebiliyor."

Kaleseramik Vakfı'ndan başarılı üniversite öğrencilerine burs desteği Kaleseramik Vakfı'ndan başarılı üniversite öğrencilerine burs desteği

Erdoğan, sektördeki benzer uygulamaların ötesine geçerek, kasko ve trafik sigortalarında QR kod teknolojisinden faydalanarak teklif alma süreçlerini hızlandırdıklarını aktararak, "Güne başlarken 'Bugün Yapılacaklar Listem' ve gün sonunda ise 'Günün Özeti' menüleri ile üretim süreçlerini kontrol edebilecekleri raporlar sağlayarak işlerini daha kolay takip edebilmelerini amaçladık. Acentelerimiz, tüm bu işlemleri 'Ray eXpress Acente Mobil' uygulaması üzerinden sadece birkaç dokunuşla, kolayca ve güvenle gerçekleştirebiliyor. Ray Sigorta olarak, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmeyi sürdüreceğiz. Acentelerimiz ile birlikte kararlı bir şekilde büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak: aa