Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, Türkiye Körler Federasyonu Başkanı Mehmet Emin Demirci, Türkiye Görme Engelliler Derneği Genel Başkanı Fatih Karadayı, Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak ve özel gereksinimli vatandaşlar da yer aldı.

“Özel Gereksinimli Kardeşlerimizin Yanındayız”

Dulkadiroğlu Ceviz İşleme Ve Şire Ürünleri Üretimi Tesisi Projesi Onaylandı! Dulkadiroğlu Ceviz İşleme Ve Şire Ürünleri Üretimi Tesisi Projesi Onaylandı!

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 yıldır ortaya koyduğu misyon doğrultusunda yaptığımız her işte mutlaka engelli kardeşlerimizi gözetiyoruz. Yerel yönetimler olarak engelli kardeşlerimizin hayatını daha kolaylaştırmak ve konforlu hale getirmek, toplumla olan irtibatını daha sağlamlaştırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah hep birlikte Kahramanmaraş’ımızı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni hizmet binasının görme engelli kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Editör: Yunus Yunus