Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Kurum, Valilik makamına geçerek Vali Ünlüer, Milletvekillerimiz ve il protokolü ile bir süre görüştü.

Gelecek Partisi Genel Başkan Vekilİ Üstün, Isparta'da gazetecilerle bir araya geldi: Gelecek Partisi Genel Başkan Vekilİ Üstün, Isparta'da gazetecilerle bir araya geldi:

Bakan Sayın Kurum, ilimizin genel durumu, yerinde dönüşüm çalışmaları, TOKİ Konutları, rezerv alanlar ve diğer konulara ilişkin bilgiler aldı.

Kurum, daha sonra Valilik toplantısında Kahramanmaraş Afet Koordinasyon toplantısına katıldı.

Kahramanmaraş’ta deprem sonrası şehrin yeniden ihya ve inşa faaliyetlerine ilişkin çalışmaların ele alındığı toplantıda, Azerbaycan Mahallesi ve diğer alanlarda yürütülen yerinde dönüşüm çalışmaları, ilimiz genelinde tamamlanan ve devam eden TOKİ konutlarının durumu ve koordinasyonu gerektiren hususlar değerlendirildi.

Bakan Kurum başkanlığındaki toplantıya, Vali Mükerrem Ünlüer’in yanı sıra Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mevlüt Kurt, Mehmet Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Bakanlık yetkilileri ve ilgili kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

Editör: Yunus Yunus